Temmuz 4, 2021 Geri Dönüşüm, Hurda, İkinci el 0

Sultangazi Hurdacı

Hurdacı, genel olarak metal parçaları veya metal atıkları toplayan kişiye verilen addır. Hurdacılık ise özelliğini yitirmiş ve çalışmayan malzemelerin geri dönüşüme tekrar kazandırılması için toplanmasıdır. Günümüzde geri dönüşüm bilincinin de artmasıyla hurdacılık sektörü ön plana çıkmaktadır. Hurdacılık sektörü sayesinde metal ve ikinci el parçalar doğaya zarar vermeden farklı amaçlar için geri dönüşüme kazandırılmaktadır.

 

Hurda Sektörünün Önemi

 

Kullanılıp çevreye atılan her bir parça çevreye fazlasıyla zarar vermektedir. Çevreye verilen zarar da elbette insan hayatını olumsuz yönde etkilemektedir. Günümüzde ise çeşitli vesileler ile topluma geri dönüşüm bilinci kazandırılmıştır. Kâğıt, plastik, metal malzemeler ayrı noktalarda toplanarak birbirine karıştırılmadan toplanmaktadır. Bu sayede geri dönüşüm işlemine tabi tutularak tekrar kullanıma sunulmaktadır. Hurda sektörü de bu konuda çok önemli bir rol oynamaktadır. Bina yıkımı esnasında ortaya çıkan metal parçalar, ikinci el eşyalar ve daha birçok metal malzeme hurda sektörü ile geri dönüşüme kazandırılmaktadır.

 

 

Geri Dönüşümün Önemi

 

Geri dönüşüm tamamen çevre ve doğaya yardımcı olan bir işlemdir. Çevreye atılan atıklar zamanla doğaya zarar vererek kirlilik oluşturmaktadır. Bu konuda özellikle metal ve plastik atıklar doğaya ve doğada yaşayan tüm canlılara ne yazık ki fazlasıyla zarar vermektedir. Günümüzde de bu konularla ilgili çeşitli reklamlar sayesinde toplumumuz bilgi sahibi olmuştur. Metal atıklar ve hurdalar ayrı yerlerde toplanarak çevreye verilen zarar engellenmiş ve bu malzemeler geri dönüşüm sayesinde farklı alanlarda kullanılmak amacı ile tekrar kullanıma kazandırılmıştır. İşte bu konuda geri dönüşüm hayatımızın bir parçası olmuştur. İkinci el alım satım ve hurda eşyalarınızı hurda sektörüne teslim ederek siz de çevreye yardımcı olabilirsiniz.

 

Sultangazi Hurdacı

 

Hurdacılık sektöründe ki kaliteli hizmetlerimiz ile Kocaman Metal Geri Dönüşüm olarak ön plana çıkmaktayız. Firmamız geri dönüşüm konusunda ülkemize ve toplumumuza yardımcı olmaktadır. İkinci el alım satım işleri ile kullanılmayan eski malzemelerinizi değerinde alarak hem size hem de ekonomiye kazandırıyoruz. Metal ve hurda malzemeler geri dönüşüme kazandırılarak çevreye de zarar vermeden yardımcı oluyoruz. Bu sektörde ki kalitemiz ve uzman çalışanlarımız ile İstanbul’un her bölgesinde ve Sultangazi hurdacı olarak hizmet vermekteyiz.

 

İstanbul Hurdacı

 

Kocaman Metal Geri Dönüşüm olarak firmamız çevrecilik anlayışı ile topluma hizmet etmektedir. Hurdalarınızı değerinde alarak hem size kazanç sağlar hem de hurdaları geri dönüşüme kazandırarak çevreye ve doğaya katkı vermektedir. Siz de eski eşya ve metal atıklarınız için bize haber verebilir, bina yıkımı esnasında ortaya çıkan hurdaları bize telim ederek topluma katkı verebilirsiniz.

 



About the Author

admin: