Mart 10, 2023 Hurda 0

Sultangazi Hurdacı Hizmeti

Sultangazi Hurdacı Hizmeti

 

Geri dönüşüm ve kazandırma, bundan kazanç sağlayarak tasarruf etme süper bir fikir. Her gün elimizden sayısız malzeme geçiyor. Bu malzemelerin çoğu da geri dönüştürülebilir içeriğe sahipler. Eğer çöpe atmak yerine kazandırmak istersek herkesin işine yarıyor. Sahip olduğunuz ve artık kullanmadığınız birkaç eşya bile size kazanç sağlatabilir.

 

Özellikle İstanbul gibi insan yoğunluğuna bağlı kirliliğin oluştuğu yerlerde daha dikkatli olmalıyız. Elimizde geri dönüştürülebilir her malzemeyi değerlendirmeliyiz. Tek bir arama ile sultangazi hurdacı ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Geri Dönüşüm ve Kazandırma

 

Elimizde bulunan malzemeleri tekrar verim alınacak hale getirmek aslında çok kolay. Cam olsun, plastik olsun ya da hurda olsun. Hurda atık bir malzemenin yeniden kazandırılması hiç te zor değil. Bu sayede hem ülke ekonomisi, hem kendi cebiniz kazanır. Hem de doğaya destek ve iyileştirme sağlarsınız.

 

İstanbul Sultangazi ilçelerinin tüm mahalle ve semtlerine verilen iyi bir hurda hizmeti mevcut. Elinizdeki atık metal eşyalar için kazanç sağlayabilirsiniz. Üstelik doğaya da destek olarak. Zübeyde Hanım mahallesi ve yakın çevresi, cebeci hurdacı destek ve tüm semtlerde elinizdeki malzemenin kilogram ölçüsü kadar kazanç sağlayabilirsiniz.

 

Hurda Dönüşümü Nasıl Sağlanıyor?

 

Hurda dönüşümü plastik ya da cam eşya dönüşümünden daha farklı bir işlemdir. Tüm metal eşyaların geri dönüştürülmesi için kurulmuş özel tesisler vardır. Bu tesislerde bulunan makinelere atılan hurda eşyalar kısa zamanda yeniden verim sağlar. Üzerinde pas ya da benzer deformasyonlar olması sorun değildir. Yeni malzeme haline getirilirken zaten kalitesi de artırılacaktır.

 

Tüm bu işlem aşamaları için artık tam zamanlı ve profesyonel tesisler var. Bu tesislerde çalışan onlarca kişi tarafından siz gibi pek çok kişinin sağladığı kazanımlar işleniyor. Makinelere koyulan metal hurda atıkları pres işleminden geçirilerek öncelikle hacmi azaltılıyor. İstanbul Sultangazi ismetpaşa hurdacı hizmeti ile elde edilen tüm malzemeler için kısa zamanda geri dönüşüm verimi alınıyor.

 

Hurda Dönüşümünden Gelir Elde Edilir mi?

 

Elbette edilir. Elinizde bulunan küçük bir miktar metal eşya ve hurda bile size kazanç sağlayabilir. Ne kadar kazanacağınız miktarına yani kilosuna göre değişir. Paslı olup olmaması rakamı çok etkilemez. Önemli olan kaç kilo geldiğidir. Adresinize gelinip ölçüm yapıldığında size en iyi teklif sunulacaktır.

 

Elinizde bulunan hurda atıklarını asla küçümsemeyin. Kilo ölçümü esnasında elinize geçecek en ufak tutarlar bile bütçenize tasarruf sağlar. Mesela; uğurmumcu hurdacı arıyorsunuz diyelim. Hemen bir telefon ile adresinize gelindi, hurda eşyalarınız alındı. Size beklemediğiniz bir gelir kaynağı da yaratmış olursunuz. O eşyayı çöpe atsaydınız; siz ya da doğa bundan ne kazanç sağlayabilirdi ki?

 

İstanbul’da Hurdacı Nasıl Bulunur?

 

İstanbul ve yakın çevresinde profesyonel bir hurda hizmeti almak hiç zor değil. Artık tek bir telefon ile adresinize gün içinde ya da en geç ertesi gün geliniyor. Arama yapmak istediğinizde Sultangazi hurdacı ya da 50.yıl hurdacı diye yazmanız bile yeterli olacaktır. Tüm mahallelerde nerede olursanız olun hemen hurda alımı için gelinecektir.

 

İstanbul gibi büyük ve Sultangazi gibi kalabalık bir ilçede hizmet almak dahi sorun değil. Çünkü günümüzde geri dönüşüm ve kazandırma herkes için olumlu bir hizmet oldu. Hem eşya sahibine kazandırıyor, hem hurdacı kazanıyor hem de doğa kazanıyor. En kalabalık mahallelerden biri olan Cumhuriyet Mahallesi ve yakınında cumhuriyet hurdacı olarak hizmet alabilirisiniz.

 

Telefon ile oluşturulan randevu sistemi var. Bundan sonrasında eşyalarınızın geri dönüşümü ve size de kazanç sağlaması için çalışan firmalar mevcut. Bu firmalar şehirlerde bulunan metal eşya geri dönüştürme tesislerine götürüyorlar. Her mahalle için ya da sadece gazi mahallesi hurdacı için bile hizmet sağlanıyor.

 

Hangi Mahallelere Hizmet Sağlanıyor?

 

İstanbul Sultangazi ilçesinde mevcut tüm mahallelere hizmet sağlanıyor. Bu mahalle ve yakın çevrelerinde iseniz bir telefonla randevu oluşturabilirsiniz. Hurda alımı için adresinize gelinerek, en iyi fiyat teklifi ile bir iki dakikada işleminizi tamamlamış olursunuz. Aşağıda belirttiğimiz mahallelerde yunusemre mahallesi hurdacı ya da yakın adreslerde hurdacı arıyorsanız hemen arayabilirsiniz.

 

Cebeci Mahallesi

 

  1. Yıl Mahallesi

 

  1. Yıl Mahallesi

 

Esentepe Mahallesi, esentepe hurdacı

 

Cumhuriyet Mahallesi

 

Eski Habipler Mahallesi

 

Zübeyde Hanım Mahallesi

 

Gazi Mahallesi

 

Yayla Mahallesi

 

İsmetpaşa Mahallesi

 

Malkoçoğlu Mahallesi

 

Yunus Emre Mahallesi

 

Sultançiftliği Mahallesi

 

Uğur Mumcu Mahallesi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



About the Author

admin: